Projecten

Onze opdrachtgevers

Gerco brandpreventie heeft door de jaren heen bij vele projecten geadviseerd en brandpreventieve maatregelen mogen realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij thuis in elke sector. Wij spreken uw taal, snappen uw prioriteiten en realiseren maatwerk oplossingen. Dat werkt wel zo prettig en efficiënt. Wij zijn gespecialiseerd in het brandveilig maken van alle type bouwwerken, zowel groot als klein en nieuw als bestaand. Van hotel, verkeerstunnel tot ziekenhuis, wij zijn breed inzetbaar.

Wij werken zowel voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders als aannemers, installateurs en adviseurs. Elke klant heeft een ander einddoel voor ogen. Waar gebouweigenaren een gebruiksvergunning willen door invulling te geven aan de zorgplicht, willen aannemers de klus tijdig opleveren, binnen het budget. Al onze klanten hebben echter één ding gemeen: tegen de laagste kosten brandveiligheid garanderen met duidelijkheid, gemak en zekerheid. Wij hebben het beste aanbod tegen de laagste prijs. Onderstaande projecten geven een indruk van ons werk in verschillende sectoren.

DE HOGEWEYK

In opdracht van Gijs & Van Cleef B.V. heeft Gerco brandpreventie B.V. voor Vivium zorggroep het zorgcentrum de Hogeweyk in Weesp brandveilig opgeleverd.

DE PEPERHOF

In opdracht van Woonzorg Nederland zijn alle brandwerende afdichtingen en bouwkundige voorzieningen naar tevredenheid uitgevoerd in het zorgcentrum de Peperhof te Arkel. 

ONS HUIS

In opdracht van Ons Huis zijn alle brandwerende afdichtingen en bouwkundige voorzieningen naar tevredenheid uitgevoerd in het zorgcentrum Livio te Enschede. 

RIJNSTATE ZIEKENHUIS

In alle vestigingen van het ziekenhuis Rijnstate is Gerco Brandpreventie B.V. al jaren actief om alle brandscheidingen op het gewenste veiligheidsniveau te brengen. 

WOONZORGCENTRUM BORGHAVE

In opdracht van de Stichting Ouderen Zorg Rotterdam (SOR) heeft Gerco Brandpreventie B.V. (Bouwkundige) aanpassingen van alle brandwerende scheidingen gerealiseerd. 

ZORGCENTRUM SINT-JANSHOF

In opdracht van Stichting Schakelring zijn alle brandwerende afdichtingen en bouwkundige voorzieningen naar tevredenheid uitgevoerd in het zorgcentrum in Vlijmen.

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door