Projecten

Onze opdrachtgevers

Gerco brandpreventie heeft door de jaren heen bij vele projecten geadviseerd en brandpreventieve maatregelen mogen realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij thuis in elke sector. Wij spreken uw taal, snappen uw prioriteiten en realiseren maatwerk oplossingen. Dat werkt wel zo prettig en efficiënt. Wij zijn gespecialiseerd in het brandveilig maken van alle type bouwwerken, zowel groot als klein en nieuw als bestaand. Van hotel, verkeerstunnel tot ziekenhuis, wij zijn breed inzetbaar.

Wij werken zowel voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders als aannemers, installateurs en adviseurs. Elke klant heeft een ander einddoel voor ogen. Waar gebouweigenaren een gebruiksvergunning willen door invulling te geven aan de zorgplicht, willen aannemers de klus tijdig opleveren, binnen het budget. Al onze klanten hebben echter één ding gemeen: tegen de laagste kosten brandveiligheid garanderen met duidelijkheid, gemak en zekerheid. Wij hebben het beste aanbod tegen de laagste prijs. Onderstaande projecten geven een indruk van ons werk in verschillende sectoren.

ROCHDALE

Gerco Brandpreventie B.V. is een langdurige samenwerking aangegaan met woningcoörperatie Rochdale. Dit na een goed verloop van een pilot project in diverse projecten te Amsterdam. 

THÚS WONEN

In opdracht van Thús wonen heeft Gerco Brandpreventie B.V. op diverse locaties de uitvoering van brandwerende afdichtingen gerealiseerd en naar tevredenheid uitgevoerd. 

PROVINCIEHUIS

In opdracht van Strukton heeft Gerco Brandpreventie B.V. de uitvoering van alle brandwerende afdichtingen in de D-vleugel gerealiseerd. 

KWADRANTGROEP

De KwadrantGroep voert in samenwerking met Gerco Brandpreventie B.V. een actief beleid ten aanzien van inspectie, onderhoud en beheer van de brandscheidingen.

WOONZORGCENTRUM BORGHAVE

In opdracht van de Stichting Ouderen Zorg Rotterdam (SOR) heeft Gerco Brandpreventie B.V. (Bouwkundige) aanpassingen van alle brandwerende scheidingen gerealiseerd. 

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door