SPAARNE GASTHUIS HOOFDDORP & HEEMSTEDE

 

In opdracht van Spaarne Gasthuis heeft Gerco Brandpreventie B.V. de uitvoering van alle brandwerende afdichtingen gerealiseerd. 

Uitvoering

Op de locaties Hoofddorp en Heemstede heeft Gerco in korte tijd de uitvoering van circa 10.000 brandwerende afdichtingen gerealiseerd. In nauw overleg met de zorgafdelingen, de technische dienst en onze opdrachtgever is dit project naar tevredenheid uitgevoerd. Alle werkzaamheden zijn vastgelegd in een logboek brandwerende doorvoeringen voorzien van een foto voor en na uitvoering van de werkzaamheden. Tevens zijn op deze locaties alle brandkleppen gecontroleerd en waar nodig vervangen of gerepareerd. Het ziekenhuis is volledig in bedrijf gebleven.

Topklinisch ziekenhuis

Het Spaarne Gasthuis maakt deel uit van de Vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ). Bij deze vereniging zijn 28 ziekenhuizen aangesloten. Een topklinisch ziekenhuis houdt zich bezig met:

  • opleiding en onderwijs, met name voor medisch specialisten
  • het bevorderen van hoogwaardige patiëntenzorg
  • toegepast wetenschappelijk onderzoek en zorginnovatie

Al deze activiteiten zijn ondergebracht bij het Linnaeusinstituut, een samenwerkingsverband tussen het Spaarne Ziekenhuis en het Kennemer Gasthuis.

Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Tom Overbeek
T: 06 - 51 42 03 58
E: toverbeek@gerco.com

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door