ROCHDALE

 

Gerco Brandpreventie B.V. is een langdurige samenwerking aangegaan met woningcoörperatie Rochdale. Dit na een goed verloop van een pilot project in diverse projecten te Amsterdam. 

Rochdale is een van de grootste woningcorporaties van Nederland die er voor zorgt dat mensen met een laag inkomen kunnen wonen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Diemen en Landsmeer. Met kwalitatief goede en betaalbare woningen biedt Rochdale zo’n 80.000 mensen huisvesting.

Sinds 2019 is Gerco Brandpreventie B.V. een van de vaste partners van Rochdale op het gebied van bouwkundige brandveiligheid. Rochdale wil haar totale woning bezit binnen enkele jaren op een nog hoger niveau qua brandveiligheid brengen. Hiervoor zijn in totaal vier partners geselecteerd, die binnen een aantal jaar deze opdracht zullen uitvoeren.

In 2019 heeft Gerco op de volgende locaties van complexen in Amsterdam geïnventariseerd en in 2020 uitgevoerd:

  • Beemsterstraat
  • Wormerveerstraat
  • Spaardammerplantsoen

Hier zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: brandwerende doorvoeringen, diverse bouwkundige werkzaamheden zoals opwaarderen van deuren, plaatsen van brandwerende vlinderkleppen, rookmelders, brandwerend glas en strips.

De samenwerking met Rochdale is dermate goed verlopen dat Gerco volgend jaar in zestien complexen de brandveiligheid weer zal optimaliseren.

Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Tom Overbeek
T06 - 51 42 03 58
E: toverbeek@gerco.com

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door