PROVINCIEHUIS

 

In opdracht van Strukton heeft Gerco Brandpreventie B.V. de uitvoering van alle brandwerende afdichtingen in de D-vleugel gerealiseerd. 

Wij hebben in opdracht van Strukton het gebouw voorzien van de benodigde (bouwkundige) brandwerende voorzieningen. Uiteenlopend van het brandwerend afdichten van sparingen en doorvoeringen tot aan het bekleden van luchtkanalen tot aan de brandklep.

“Deze renovatie is een prachtige uitdaging. Dit unieke gebouw ligt op een mooie zichtlocatie aan de A12. Aangezien Gerco Brandpreventie het beheer en onderhoud van de overige bouwdelen uitvoert, kunnen we deze nieuwe vleugel gemakkelijk in het logboek integreren”

Het provinciehuis van Zuid-Holland bevindt zich op een van de drukste punten van Den Haag, vlak bij de plaats waar de A12 de stad binnenkomt. Het is een gebouw dat sinds 1963 beeldbepalend is voor de hoek van de Zuid-Hollandlaan en de Koningskade. Vanaf 1995 tot en met 1998 is een deel van het provinciehuis gesloopt en vervangen door nieuwbouw. De nieuwbouwdelen zijn aan renovatie toe.

De nieuwbouw heeft een totale oppervlakte van 11.500 m2 en zal grondig gerenoveerd worden. De gebouwen worden volgens het ‘nieuwe werken’ ingericht. Enerzijds zullen bouwkundige werkzaamheden worden uitgevoerd, anderzijds installatietechnische werkzaamheden. 

Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Roland Brand
T06 - 22 41 48 85
Erbrand@gerco.com

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door