NIEUWBOUW EUROJUST

 

In opdracht van Heijmans voert Gerco Brandpreventie B.V. alle brandwerende/akoestische afdichtingen en bekleding van de staalconstructie uit bij "New premises Eurojust".

Eurojust bestrijdt grensoverschrijdende en georganiseerde misdaad binnen de EU lidstaten. Uitbreiding van het personeel in Nederland maakte nieuwe huisvesting voor Eurojust noodzakelijk. De medewerkers van Eurojust werken op dit moment vanuit twee locaties. Over ruim twee jaar werken zij onder één dak in het nieuwe kantoor in het Haagse World Forumgebied.

Het kantoor heeft een bruto vloeroppervlak van 18.550 m2 en een ondergrondse parkeergarage. De realisatie vindt plaats in de periode van 2014 tot en met 2017. Gerco Brandpreventie is als partner van Heijmans betrokken bij diverse brandwerende oplossingen.

Gerco Brandpreventie is in 2015 gestart met het brandwerend bekleden van de stalen hoofddraagconstructie en het afdichten van de geluids- en brandwerende doorvoeren. Deze afdichtingen dienen aan hoge brand- en geluidswerende eisen te voldoen. Alle doorvoeringen zijn in een logboek verwerkt, zodat de opdrachtgever van iedere doorvoering de locatie, type, gerelateerde test en garantie eisen tot zijn beschikking heeft.

Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Roland Brand
T06 - 22 41 48 85
Erbrand@gerco.com

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door