MBL FASE 1

 

In opdracht van Rijksvastgoedbedrijf onderzoeken Gerco Brandpreventie B.V. en Willems Vastgoedonderhoud 58 legeringsgebouwen op gebied van brandveiligheid en voeren de benodigde werkzaamheden uit. 

De opdracht houdt in: het door middel van inventarisaties, ontwerp- en uitvoeringswerkzaamheden realiseren van brandveiligheidsmaatregelen voor ca. 58 legeringsgebouwen van Defensie op verschillende locaties in Nederland (Legerplaats Stroe, Legerplaats Harskamp, Vliegbasis Gilze-Rijen, Oranjekazerne, Luitenant-Generaal Bestkazerne, VliegbasisVolkel, Vliegbasis Woensdrecht, Vliegbasis Eindhoven, Engelbrecht van Nassaukazerne, Lunettenkazerne, Complex Groot Heidekamp, Koning Willem III Kazerne,Vliegbasis Leeuwarden en MVK De Kooy)

De opdracht heeft een waarde van ruim € 15 miljoen. De volgende maatregelen worden o.a. uitgevoerd:

  1. Inspectie, ontwerp en vergunningaanvraag
  2. Bouwkundige werkzaamheden (plaatsen van deuren, plafonds, kozijnen )
  3. Brandwerende doorvoeren en brandkleppen
  4. Installatiewerkzaamheden (BMI)
  5. Gevelbeplating en staalbekleding
  6. Asbestsanering
  7. Schoonmaak- en schilderwerk
  8. Legionella onderzoek (inclusief maatregelen)

De contractvorm is UAV-GC (design-construct) waarbij het Rijksvastgoedbedrijf als Opdrachtgever het contract heeft opgesteld waarin op hoofdlijnen de uitgangspunten en eisen zijn uitgeschreven. Op zijn beurt heeft Gerco-Willems als Opdrachtnemer de uitvoering van de maatregelingen gerealiseerd en hieraan voorafgaand op basis van de geformuleerde eisen ook het definitieve en uitvoeringsontwerp geleverd.

Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Maarten Kleijne
T: 0182 - 383577

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door