KWADRANTGROEP

 

De KwadrantGroep voert in samenwerking met Gerco Brandpreventie B.V. een actief beleid ten aanzien van inspectie, onderhoud en beheer van de brandscheidingen.

De KwadrantGroep voert een actief beleid ten aanzien van inspectie, onderhoud en beheer van de brandscheidingen. In samenwerking met Gerco Brandpreventie is er een maatwerk plan opgesteld voor de komende vijf jaar. In 2017 worden er 8 panden geïnspecteerd waarbij er tijdens de inspectie direct herstel van de gebreken zal plaatsvinden.

Tijdens deze 100 % nulmeting worden alle voorzieningen op foto vastgelegd inclusief een omschrijving en unieke QR code. Deze informatie wordt direct doorgezet naar ons digitale logboek die middels een toegangscode ook voor de klant beschikbaar is. Zo kan men vanuit het hoofdkantoor alle locaties monitoren en is men altijd up to date. De locaties die onder deze opdracht vallen staan in:

  • Dokkum
  • Zwaagwesteinde
  • Surhuisterveen
  • Buitenpost
  • Hollum
  • Veenwouden
  • Leeuwarden

Nadat alles in kaart is gebracht gaan we over naar een gestructureerd actief beheer. Bij alle locaties zullen wij 20 % per jaar gaan controleren en rapporteren, zodat we in vijf jaar alle brandscheidingen weer hebben geïnspecteerd. Op deze wijze laat de KwadrantGroep duidelijk zien dat ze aan haar zorgplicht conform Bouwbesluit wil voldoen.

KwadrantGroep

De KwadrantGroep is een initiatiefrijke en veelzijdige maatschappelijke onderneming, die onder verschillende merknamen wonen, zorg (thuis of in een woonvorm) en aan zorg gerelateerde producten en diensten levert. De KwadrantGroep is geworteld in Friesland en met tien labels actief in zes marktsegmenten in Noord en Midden Nederland. Er werken ruim 8.000 mensen en de totale jaaromzet bedraagt ca. € 225 miljoen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Drachten. Ze bestaat uit de zorgbedrijven De Friese Wouden, Palet, Elkander, Zorgmaatwerk/In Hoofdzaken (ambulante GGZ) en maaltijdenbedrijf Van Smaak.

Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Tom Overbeek
T: 06 - 51 42 03 58
E: toverbeek@gerco.com

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door