KONINKLIJKE SANDERS VLIJMEN

 

In opdracht van Koninklijke Sanders hebben wij diverse (bouwkundige) brandwerende voorzieningen mogen aanbrengen in hun gebouwen op de locatie Vlijmen. 

Hofleverancier

De Nederlandse apotheker Nicolaas Sanders richtte in 1851 in Leiden Koninklijke Sanders op. Het bedrijf richtte zich op de productie van medische, huishoud, en scheerzeep producten. Koning Willem III zag dat het bedrijf een belangrijke bijdrage leverde aan de gezondheidszorg en het welzijn van de mensen daarom verleende hij het bedrijf de titel 'hofleverancier'. Sinds de oprichting is Koninklijke Sanders het bedrijf dat ieder jaar is gegroeid. Al meer dan 150 jaar maakt Koninklijke Sanders lichaams- verzorgingsproducten van consequent superieure kwaliteit. Dit maakt het bedrijf een toonaangevende leverancier van producten voor persoonlijke verzorging. Hoewel er veel is veranderd sinds 1851 zijn de basisprincipes hetzelfde gebleven: continue verbetering, innovatieve ideeën en het inspelen op de unieke behoeften van al onze klanten.

Innovatief en flexibel

De passie voor het omzetten van ideeën in innovatieve producten heeft ervoor gezorgd dat Koninklijke Sanders zich concentreert op 10 grote categorieën consumentenproducten. Het brede productportfolio van Koninklijke Sanders' assortiment omvat alle belangrijke doelgroepen, waaronder mannen, vrouwen, kinderen en baby's.  Koninklijke Sanders is trots op de ongeëvenaarde flexibiliteit van zijn productielijnen in termen van doorlooptijd, batch- en verpakkings- technieken. Dankzij deze efficiënte assemblagelijnen kunnen per jaar meer dan 150 miljoen stuks worden verscheept. 

Volume

Koninklijke Sanders is een zeer diverse, wereldwijde organisatie met productielocaties in Vlijmen (Nederland) en in Preston (Engeland) en met een exportaandeel van meer dan 65%. De gecentraliseerde productielijnen zorgen ervoor dat 350 medewerkers zeer efficiënt samen kunnen werken aan het vervaardigen van onze producten. Het fabrieksterrein van meer dan 90.000 vierkante meter zorgt voor een productievolume van circa 70.000 ton per jaar, 1900 actieve stockkeeping units en een productie van meer dan 150 miljoen eenheden per jaar. De productielijnen van Koninklijke Sanders omvatten 34 afvullijnen en 5 productie afdelingen die onder andere vloeistoffen, spuitbussen, brandbare producten en artikelen voor mondverzorging produceren.

Opdracht

Wij hebben in opdracht van Koninklijke Sanders o.a. de onderstaande werkzaamheden mogen uitvoeren in de diverse gebouwen op hun locatie in Vlijmen.

  • Leveren en monteren brandwerende afdichtingen
  • Leveren en plaatsen betonnen wanden van legio blokken ter voorkoming van brandoverslag
  • Leveren en plaatsen nieuwe brandwerende deurconstructies
  • Leveren en monteren brandwerende betimmeringen t.b.v. firescreens en brandwerende roldeuren in samenwerking met Hoefnagels Branddeuren BV
  • Leveren en monteren brandwerende bekleding staalconstructie
  • Optrekken brandwerende scheidingen door de dakconstructie 

Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Maarten Kleijne
T: 0182 38 35 77

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door