Projecten

Onze opdrachtgevers

Gerco brandpreventie heeft door de jaren heen bij vele projecten geadviseerd en brandpreventieve maatregelen mogen realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij thuis in elke sector. Wij spreken uw taal, snappen uw prioriteiten en realiseren maatwerk oplossingen. Dat werkt wel zo prettig en efficiënt. Wij zijn gespecialiseerd in het brandveilig maken van alle type bouwwerken, zowel groot als klein en nieuw als bestaand. Van hotel, verkeerstunnel tot ziekenhuis, wij zijn breed inzetbaar.

Wij werken zowel voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders als aannemers, installateurs en adviseurs. Elke klant heeft een ander einddoel voor ogen. Waar gebouweigenaren een gebruiksvergunning willen door invulling te geven aan de zorgplicht, willen aannemers de klus tijdig opleveren, binnen het budget. Al onze klanten hebben echter één ding gemeen: tegen de laagste kosten brandveiligheid garanderen met duidelijkheid, gemak en zekerheid. Wij hebben het beste aanbod tegen de laagste prijs. Onderstaande projecten geven een indruk van ons werk in verschillende sectoren.

MBL FASE 1

In opdracht van Rijksvastgoedbedrijf onderzoeken Gerco Brandpreventie B.V. en Willems Vastgoedonderhoud 58 legeringsgebouwen op gebied van brandveiligheid en voeren de benodigde werkzaamheden uit. 

A-WARE FOOD GROUP

In opdracht van Jorritsma Bouw heeft Gerco alle doorvoeren door de brandscheidingen brandwerend afgedicht met Gerco Mastiek. 

DATACENTERS ABN AMRO

In opdracht van Engie heeft Gerco de uitvoering van alle brandwerende afdichtingen van CCA Noord Amstelveen en CCA Zuid Amstelveen van ABN AMRO gerealiseerd.  

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door