WEsteinde

HAAGS MEDISCH CENTRUM WESTEINDE

 

Logo hmc

Gerco Brandpreventie B.V. is aan de slag geweest in het Westeinde ziekenhuis in Den Haag voor werkzaamheden omtrent het treffen van verschillende brandwerende voorzieningen.

De aanleiding was een aanbesteding van deze werkzaamheden voor het G-gebouw van het ziekenhuis. Dit betreft een GGD instelling die daar intern gevestigd is. Voor deze opdracht is de uitvoering van de werkzaamheden opgedeeld in 2 fases. Fase 1 ging op 1 september 2022 van start waarbij er verschillende brandwerende afdichtingen in het pand zijn gemaakt. Hierbij zijn de vele sparingen in het pand dichtgesmeerd met brandwerende middelen en zijn er kleppen geplaatst in de luchtkanalen.

Fase 2 is vervolgens gestart op 4 september van dit jaar. Hierbij stonden vooral het toepassen van veel bouwkundige wijzigingen op de planning.  Onze monteurs zijn in deze fase vooral bezig geweest met het plaatsen van nieuwe brandwerende puien, deuren en beglazing. Naar verwachting zullen de werkzaamheden in oktober zijn afgerond.

Voor Gerco was het binnenhalen van deze aanbesteding een belangrijke stap omdat we een nieuwe partij zijn voor dit ziekenhuis. Het is dus het eerste project dat we voor deze organisatie mogen uitvoeren en voorlopig gebeurt dat naar alle tevredenheid van de klant. We hopen hiermee de samenwerking tussen beide partijen te kunnen verstevigen.

CONTACT

Interesse in één van onze oplossingen? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur een mail naar info@gerco.com, vul contactformulier in of bel naar 0182 – 38 35 77.

 

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door