DE HOGEWEYK

 

In opdracht van Gijs & Van Cleef B.V. heeft Gerco brandpreventie B.V. voor Vivium zorggroep het zorgcentrum de Hogeweyk in Weesp brandveilig opgeleverd.

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Vivium Zorggroep biedt hulp aan verschillende mensen op gebied van (zelfstandig) wonen.

Gerco Brandpreventie B.V. heeft in eerste instantie een complete inspectie uitgevoerd in het zorgcentrum de Hogeweyk en vervolgens het totale pand brandveilig gemaakt. Hierbij zijn alle doorvoeringen gecontroleerd en waar nodig voorzien van een brandwerende afdichting. 

Tevens zijn alle brandkleppen vervangen. Uiteindelijk is er ook een logboek aan de opdrachtgever overgedragen. Zo heeft de opdrachtgever van iedere doorvoering de locatie, type, gerelateerde test en garantie eisen digitaal beschikbaar. Vivium Zorggroep was zeer tevreden hoe de monteurs van Gerco met de bewoners en het personeel van het zorgcentrum is omgegaan. Hierbij werd de overlast tot een minimum beperkt.

Door een prettige samenwerking met Gijs & Van Cleef B.V. is dit project de aftrap geweest van meerdere projecten, waaronder een ander groot project voor Vivium Zorggroep, de Antonius hof in Bussem. 

Interesse in een oplossing voor u?

Geef een van onze medewerkers een belletje.

Tom Overbeek
T06 - 51 42 03 58
E: toverbeek@gerco.com

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door