Projecten

Onze opdrachtgevers

Gerco brandpreventie heeft door de jaren heen bij vele projecten geadviseerd en brandpreventieve maatregelen mogen realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij thuis in elke sector. Wij spreken uw taal, snappen uw prioriteiten en realiseren maatwerk oplossingen. Dat werkt wel zo prettig en efficiënt. Wij zijn gespecialiseerd in het brandveilig maken van alle type bouwwerken, zowel groot als klein en nieuw als bestaand. Van hotel, verkeerstunnel tot ziekenhuis, wij zijn breed inzetbaar.

Wij werken zowel voor gebouweigenaren en gebouwbeheerders als aannemers, installateurs en adviseurs. Elke klant heeft een ander einddoel voor ogen. Waar gebouweigenaren een gebruiksvergunning willen door invulling te geven aan de zorgplicht, willen aannemers de klus tijdig opleveren, binnen het budget. Al onze klanten hebben echter één ding gemeen: tegen de laagste kosten brandveiligheid garanderen met duidelijkheid, gemak en zekerheid. Wij hebben het beste aanbod tegen de laagste prijs. Onderstaande projecten geven een indruk van ons werk in verschillende sectoren.

ROCHDALE

Gerco Brandpreventie B.V. is een langdurige samenwerking aangegaan met woningcoörperatie Rochdale. Dit na een goed verloop van een pilot project in diverse projecten te Amsterdam. 

DE HOGEWEYK

In opdracht van Gijs & Van Cleef B.V. heeft Gerco brandpreventie B.V. voor Vivium zorggroep het zorgcentrum de Hogeweyk in Weesp brandveilig opgeleverd.

MBL FASE 1

In opdracht van Rijksvastgoedbedrijf onderzoeken Gerco Brandpreventie B.V. en Willems Vastgoedonderhoud 58 legeringsgebouwen op gebied van brandveiligheid en voeren de benodigde werkzaamheden uit. 

RAI AMSTERDAM

Gerco Brandpreventie B.V. is de laatste jaren dé partner voor de RAI Amsterdam op het gebied van bouwkundige brandveiligheid.

GAASPERDAMMERWEG

In 2017 en 2018 heeft Gerco Brandpreventie B.V. diverse brandwerende maatregelen in de Gaasperdammertunnel en bijhorende dienstgebouwen uitgevoerd. 

THÚS WONEN

In opdracht van Thús wonen heeft Gerco Brandpreventie B.V. op diverse locaties de uitvoering van brandwerende afdichtingen gerealiseerd en naar tevredenheid uitgevoerd. 

DE PEPERHOF

In opdracht van Woonzorg Nederland zijn alle brandwerende afdichtingen en bouwkundige voorzieningen naar tevredenheid uitgevoerd in het zorgcentrum de Peperhof te Arkel. 

ONS HUIS

In opdracht van Ons Huis zijn alle brandwerende afdichtingen en bouwkundige voorzieningen naar tevredenheid uitgevoerd in het zorgcentrum Livio te Enschede. 

PROVINCIEHUIS

In opdracht van Strukton heeft Gerco Brandpreventie B.V. de uitvoering van alle brandwerende afdichtingen in de D-vleugel gerealiseerd. 

KWADRANTGROEP

De KwadrantGroep voert in samenwerking met Gerco Brandpreventie B.V. een actief beleid ten aanzien van inspectie, onderhoud en beheer van de brandscheidingen.

VELSERTUNNEL

In 2016 en 2017 heeft Gerco de brandwerende afdichtingen tijdens de renovatie van de Velsertunnel uitgevoerd. Onze opdrachtgever was de combinatie de Hyacint. 

KANTOOR DELTA LLOYD

Gerco Brandpreventie B.V. heeft de uitvoering van alle brandwerende afdichtingen gerealiseerd in het kantoorgebouw van Delta Lloyd Amsterdam.

DELTION COLLEGE

Na definitieve oplevering in Gerco Brandpreventie B.V. nog steeds actief bij het Deltion College met de inspectie, het onderhoud en het beheer van de brandscheidingen.

RIJNSTATE ZIEKENHUIS

In alle vestigingen van het ziekenhuis Rijnstate is Gerco Brandpreventie B.V. al jaren actief om alle brandscheidingen op het gewenste veiligheidsniveau te brengen. 

NIEUWBOUW EUROJUST

In opdracht van Heijmans voert Gerco Brandpreventie B.V. alle brandwerende/akoestische afdichtingen en bekleding van de staalconstructie uit bij "New premises Eurojust".

HERACLES STADION

In opdracht van AKOR hebben wij in fases gewerkt aan het op orde brengen van de brandscheidingen in de bestaande bouw en nieuwbouw. 

GEMEENTELIJKE GEBOUWEN

In opdracht van gemeente Boekel heeft Gerco Brandpreventie B.V. in diverse gemeentelijke panden de (bouwkundige) brandwerende voorzieningen gerealiseerd. 

WOONZORGCENTRUM BORGHAVE

In opdracht van de Stichting Ouderen Zorg Rotterdam (SOR) heeft Gerco Brandpreventie B.V. (Bouwkundige) aanpassingen van alle brandwerende scheidingen gerealiseerd. 

OFFICIA I

In opdracht van Van Der Kooij en Verhoef Management & Consultancy heeft Gerco Brandpreventie B.V. de uitvoering van alle brandwerende afdichtingen gerealiseerd. 

POLITIE LIMBURG

In opdracht van Politie Limburg zijn alle brandwerende scheidingen op het politiebureau Roermond voorzien van de benodigde brandwerende voorzieningen.  

PRIMARK VESTIGINGEN

In samenwerking met AKOR Bouw uit Rijssen zijn er meerdere vestigingen van de kledingketen PRIMARK voorzien van de benodigde brandwerende afdichtingen. 

DATACENTERS ABN AMRO

In opdracht van Engie heeft Gerco de uitvoering van alle brandwerende afdichtingen van CCA Noord Amstelveen en CCA Zuid Amstelveen van ABN AMRO gerealiseerd.  

ZORGCENTRUM SINT-JANSHOF

In opdracht van Stichting Schakelring zijn alle brandwerende afdichtingen en bouwkundige voorzieningen naar tevredenheid uitgevoerd in het zorgcentrum in Vlijmen.

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door