OVER GERCO
MARKTLEIDER IN BRANDPREVENTIE

Over gerco

Onze bedrijfsprocessen zijn gericht op het brandveilig maken van bouwwerken. Hiermee willen we de vluchttijd voor personen in uw gebouw verlengen en uw bedrijf maximaal beschermen in het geval van brand. Wij geloven dat daarbij elk detail telt. Door de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan onze producten en werkwijze, levert Gerco altijd een gegarandeerde en gecertificeerde oplossing.

Marktleider op het gebied van bouwkundige brandveiligheid

Met ruim 40 jaar ervaring in verschillende sectoren en 150 medewerkers kunnen wij onze klanten ontzorgen op het gehele gebied van brandveiligheid. Wij werken conform het Bouwbesluit 2012 en zijn in bezit zijn van meerdere (VCA) certificeringen. Hierdoor zijn wij instaat om elke keer opnieuw onze klanten de juiste oplossing te bieden en te opereren op verschillende niveaus: Als technisch adviseur, ontwerper, vernieuwer, onderhoudsdeskundige, projectcoördinator en kennisoverdrager.

Part of Unica

Sinds 2021 is Gerco aangesloten bij het bedrijvennetwerk van de Unica groep. Hierbij zijn we onderdeel van het cluster Unica Fire Safety geworden. Vanuit het cluster Unica Fire Safety zijn we in staat om onze klanten te voorzien van een integrale brandveiligheidsoplossing op het gebied van actieve- en passieve brandveiligheid. 

De ontwikkeling en groei van onze medewerkers

Onze 150 medewerkers zijn het hart van ons bedrijf en zorgen er elke dag opnieuw voor dat we onze klanten op een goede, kwalitatieve manier kunnen ontzorgen. Werkgeluk en ontwikkeling staan dan ook hoog in het vaandel bij Gerco. We bieden veel interne trainingen en groei mogelijkheden. Hierdoor is ons personeel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen binnen de passieve brandveiligheid.                                                                                                     

Wij werken conform het Bouwbesluit 2012 en zijn het bezit van meerdere (VCA) certificeringen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze brandwerende producten of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur een mail naar sales@gerco.com, vul contactformulier in of bel naar 0182 – 38 35 77.

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door