Installatie
technische brandveilgheid
Actieve brandveiligheid

Installatie technische brandveiligheid 

Actieve brandveiligheid, zoals een sprinklerinstallatie en brandmeldsysteem, is essentieel om de veiligheid van uw gebouw goed te kunnen waarborgen. Hiermee zorgt u ervoor dat personen in het gebouw worden gealarmeerd en dat de brand geblust wordt. 

Snel en flexibel

Vakkundig

Afspraak is afspraak

Eerlijk en betrouwbaar

Klantgericht

Netwerk van bedrijven 

Gerco is sinds 2021 onderdeel van het cluster Unica Fire Safety. Samen met een drietal andere bedrijven kunnen we een totaalpakket aan bouwkundige én installatie technische brandveiligheid aanbieden. Hiermee wordt de klant ontzorgt en kunnen we meedenken in het volledige proces. 

Actieve brandveiligheidsoplossingen

Actieve brandveiligheid zorgt ervoor dat uw gebouw, in het geval dat er brand uitbreekt, zo goed mogelijk wordt beschermd en bezoekers zoveel mogelijk tijd hebben om weg te komen. Voorbeelden van actieve brandveiligheid zijn (watermist) sprinklerinstallaties en brandmeldsystemen.

Als onderdeel van Unica Fire Safety kan Gerco een totaalpakket van installatie technische brandveiligheid aanbieden. Op deze manier kunnen we klanten volledig ontzorgen op het gebied van brandveiligheid. We hebben onze installatie technische diensten overzichtelijk op een rijtje gezet:

  • Sprinkler(installaties)
  • Watermistsprinklers
  • Brandmelders
  • Service en onderhoud aan de volledige installatie
  • Watertanks
  • Pompkamers
  • Diverse innovaties zoals een Battery Power Supply (BPS) en Beheer op Afstand 

Gerco heeft een eigen werkplaats waar alle materialen kunnen worden geprefabriceerd, zodat overlast voor de klant beperkt blijft. 

MEer informatie over onze oplossingen?

Heeft u interesse in één van onze oplossingen en ontvangt u graag meer informatie? Stel uw vraag via het contactformulier of neem gerust contact op met één van onze Technisch Commercieel Managers. Zij gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden.

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door