INSPECTIE EN ADVIES
BRANDVEILIGHEID VOOROP

INSPECTIE EN ADVIES

Gerco is gespecialiseerd in het brandveilig maken van alle type bouwwerken, groot of klein en nieuw of bestaand. Tevens verzorgen wij vakkundig advies over oplossingen en kosten wat betreft de brandveiligheid. Het klantbelang staat bij ons centraal en afspraak is afspraak! Onze ervaren vakkundige adviseurs hebben kennis van theorie én praktijk.

Snel en flexibel

Vakkundig 

Afspraak is afspraak

Eerlijk en betrouwbaar

Klantgericht

Brandveiligheid realiseren

Om te onderzoeken welke stappen ondernomen moeten worden om uw gebouw brandveilig te maken, vindt er eerst een inspectie plaats. Op basis van deze inspectie kunnen we het gebouw beoordelen op brandveiligheid en een advies uitdragen. Ons plan van aanpak maakt voor u duidelijk hoe wij de brandveiligheid willen gaan realiseren. 

Het gemak van Gerco

Een belangrijk voordeel van Gerco Brandpreventie is dat u één aanspreekpunt heeft op het gebied van brandveiligheid. U ontvangt deskundig advies op basis van de knelpunten en gebreken die wij aantreffen. Naar aanleiding van deze gebreken komen wij met oplossingen en geven wij aan wat de totale kosten zullen zijn voor het realiseren van de brandwerende voorzieningen.

Eenvoudig beheer

Bij het plaatsen van brandwerende doorvoeringen maken we altijd een foto voor én na de plaatsing. Wij beschikken over een digitaal logboek, waarmee alle brandwerende voorzieningen eenvoudig beheerd kunnen worden door middel van een mobiele telefoon. We voegen een tag toe op de plaats van bewerking welke voorzien is van een QR-code. Door het scannen van de QR-code kunnen wij via onze app eenvoudig informatie achterhalen in het projectdossier en calculatiesysteem. Wij staan voor innovatie en beschikken over een eigen research en development afdeling.

Per juli 2021 gelden er nieuwe eisen voor de rookwerendheid van de bouwkundige brandveiligheidsoplossingen in uw pand.

Ontvang nu gratis advies over de rookwerendheid van uw gebouw!

resultaat

Brandveiligheid en kwaliteit

Gerco biedt een totaaloplossing voor brandveiligheid. Onze brandwering stopt brand, houdt vluchtwegen veilig en voldoet aan het bouwbesluit.
Door middel van een projectdossier, inspectie, onderhoud en beheer is kwaliteit van de brandscheidingen geborgd.

Invulling zorgplicht

Door uw gebouw brandveilig te laten maken door Gerco geeft u invulling aan de zorgplicht. U gaat zorgvuldig om met de belangen van anderen. Veiligheid is immers het allerbelangrijkst.

Realisatie omgevingsvergunning brandveilig gebruik

Gebouweigenarenen gebouwbeheerders zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen hun gebouw. Door onze brandpreventie geeft u invulling aan de zorgplicht en realiseert u uw omgevingsvergunning voor brandveilig gebruik (gebruiksvergunning).

Lars Kleijnendorst

Neem direct contact op

Voor meer informatie over inspectie en advies kunt u contact opnemen met Lars Kleijnendorst (Accountmanager Beheer & Onderhoud).

Lars Kleijnendorst
T: +31 (0)6 48 45 75 89
E: lkleijnendorst@gerco.com

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door