projectdossier
DUIDELIJKHEID OVER ALLE BRANDWERENDE VOORZIENINGEN

Digitaal Logboek

Wilt u duidelijkheid over het werk dat onze specialisten voor u hebben uitgevoerd op het gebied van brandveiligheid? Met ons projectdossier bieden wij duidelijkheid over alle brandwerende voorzieningen. Alle brandwerende afdichting hebben een uniek nummer, zodat mogelijke aanpassingen altijd gemakkelijk terug te vinden zijn. Wij voegen een kunststof tag toe aan elke brandwerende voorziening, die voorzien is van een QR-code. Door het scannen van de QR-code kunnen wij via onze app eenvoudig informatie achterhalen in het projectdossier.

Snel en flexibel

Vakkundig

Afspraak is afspraak

Eerlijk en betrouwbaar

Klantgericht

Logboek

Het projectdossier van Gerco bevat een logboek, waarin onder andere de benodigde tekeningen met alle brandwerende afdichtingen, de locatie en nummering staan vermeld. Met behulp van foto’s wordt alles nog inzichtelijker gemaakt. Desgewenst zorgen wij ook voor een lijst met daarop de uitgevoerde werkzaamheden. Ook leveren wij een voorstel aan met betrekking tot het onderhoud van de brandwerende voorzieningen.

Het voordeel van een dergelijk projectdossier is dat u inzicht heeft in de uitgevoerde werkzaamheden en voldoet aan de zorgplicht voor brandwerende scheidingen conform het bouwbesluit.

Werkwijze Gerco

Gerco Brandpreventie is een transparant bedrijf dat nauwkeurig te werk gaat. We zijn klantgericht en denken graag mee. Onze specialisten zorgen ervoor dat de kwaliteit van het afgeleverde werk geborgd wordt. Dankzij onze product-, garantie- en bedrijfscertificaten kunnen wij brandveiligheid garanderen. 

De  informatie wordt inzichtelijk gemaakt via voor-en na foto's, een plattegrond en tekstuele uitleg.

resultaat

Brandveiligheid en kwaliteit

Gerco biedt een totaaloplossing voor brandveiligheid. Onze brandwering stopt brand, houdt vluchtwegen veilig en voldoet aan het bouwbesluit.
Door middel van een projectdossier, inspectie, onderhoud en beheer is kwaliteit van de brandscheidingen geborgd.

Invulling zorgplicht

Door uw gebouw brandveilig te laten maken door Gerco geeft u invulling aan de zorgplicht. U gaat zorgvuldig om met de belangen van anderen. Veiligheid is immers het allerbelangrijkst.

Realisatie omgevingsvergunning brandveilig gebruik

Gebouweigenarenen gebouwbeheerders zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen hun gebouw. Door onze brandpreventie geeft u invulling aan de zorgplicht en realiseert u uw omgevingsvergunning voor brandveilig gebruik (gebruiksvergunning).

Lars Kleijnendorst

Neem direct contact op

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het digitale logboek kunt u contact opnemen met Lars Kleijnendorst (Accountmanager Beheer & Onderhoud).

Lars Kleijnendorst
T: +31 (0)6 48 45 75 89
E: lkleijnendorst@gerco.com

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door