MVZ6888

MAARTEN KLEIJNE BENOEMD TOT ALGEMEEN DIRECTEUR VAN GERCO

09-01-2023

 MVZ6888

Met ingang van 1 januari 2023 is Maarten Kleijne aangesteld als algemeen directeur van Gerco. Momenteel vervult Maarten de functie van commercieel directeur. Hij zal het stokje van Hans Nijssen, huidig algemeen directeur van Gerco, overnemen.

Maarten heeft veel operationele ervaring in het domein van bouwkundige brandveiligheid. Hij is sinds 2013 bij Gerco actief, maar heeft al ruim 16 jaar ervaring in de brandveiligheidsbranche. De nieuwe directiefunctie waarin zijn ervaring en vakkennis samenkomen is een logische vervolgstap in zijn carrière.

Maarten licht zijn aanstelling toe: ‘’De vakkennis en ervaring die ik tot dusver op het gebied van bouwkundige brandveiligheid bij Gerco heb opgedaan kan ik blijven inzetten in deze directeursfunctie. Aankomende jaren gaan we de integratie met Unica versterken en wil ik graag leiding geven aan de groei van het aantal opdrachten, waarbij ook de gespecialiseerde kennis van zusterbedrijven van Unica kan worden ingezet. Ik ben blij dat ik daar de komende jaren samen met het team verdere invulling aan mag geven.’’

Hans Nijssen blijft nog een aantal maanden actief binnen Gerco en Unica Fire Safety. Hij zal zich bezighouden met de afronding van het project MBL fase III voor het Rijksvastgoedbedrijf en de implementatie van Navision Business Central bij verschillende bedrijven in het cluster.

Meer nieuws

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door