GERCO WINT INNOVATIEPRIJS BRANDVEILIGHEID

01-06-2016

Gerco Brandpreventie is tijdens het Nationaal Brandveiligheidcongres verkozen tot winnaar van de jaarlijkse Innovatieprijs Brandveiligheid.

Gerco won met twee productinnovaties: de Flex Tube en Flex Box; muurdoor- voeren voor kabels en kabelgoten die eenvoudig te openen en te sluiten zijn voor mutaties. De winnaar werd door de congresdeelnemers gekozen uit drie nominaties.

De Flex Tube is een (kleine) muurdoorvoer voor kabels die eenvoudig te openen en te sluiten is voor mutaties. Met de Flex Tube gaat het aanbrengen van een extra kabel handig en snel. De Flex Tube wordt gebruikt in situaties waar al een afdichting om een kabelgoot aanwezig is en waar een extra kabel bij moet. Dit kunnen datakabels zijn, maar ook kabels voor glasvezel en elektra.

De Flex Box is een muurdoorvoer voor kabelgoten die eenvoudig is te openen en sluiten voor mutaties. Hierdoor kan iedere installateur bij nieuwbouw zijn werkzaamheden opleveren volgens de wettelijke brandwerendheidseisen door de doorvoer correct te sluiten. De Flex Box wordt toegepast bij sparingen waar een kabelgoot met of zonder kabels doorheen gaat.

Meer nieuws

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door