GERCO EN POLYSEAM SAMEN VAN START IN 2018

28-01-2018

Gerco Brandpreventie en Polyseam starten in 2018 een unieke samenwerking in passieve brandpreventie!

Gerco is dé betrouwbare dienstverlener als het aankomt op het brandwerend maken en houden van uw gebouw. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij marktleider op het gebied van bouwkundige brandpreventie. Tot op heden produceerde Gerco haar eigen materialen, maar in februari 2017 zijn Gerco Brandpreventie en Polyseam een overeenkomst aangegaan, waarbij Gerco de producten van Polyseam zal gaan verwerken op haar projecten. Deze producten zijn in overleg met Polyseam verder ontwikkeld voor onze markt. De producten zijn uitsluitend beschikbaar onder de naam Protecta® voor Gerco en haar zusterbedrijven in de Benelux.

Polyseam is één van de grootste en meest innovatieve fabrikanten van producten op het gebied van passieve brandbeveiliging wereldwijd. Wij kunnen door deze samenwerking beschikken over een complete range producten om uw gebouwen te laten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving voor brandveiligheid. Wij bieden de juiste, brandwerende oplossingen van de hoogste kwaliteit.

Gerco zal met ingang van januari 2018 de producten van Polyseam gaan verwerken op haar projecten. De meeste nieuw op te starten projecten zullen worden uitgevoerd met de producten van Polyseam. Projecten die in 2017 zijn gestart met ons vertrouwde F60® systeem zullen met deze producten worden afgemaakt. Bij langdurige (meerjaren) onderhoudsprojecten zullen er specifieke afspraken worden gemaakt met de betreffende opdrachtgevers over de toe te passen materialen.

Gerco heeft in 2017 een unieke App ontwikkeld voor het gebruik van Protecta® producten. Hiermee wordt via een “vraag en antwoord spel” altijd de juiste brandwerende oplossing voor een bepaalde situatie gegenereerd. Dit zorgt ervoor dat bepaalde een oplossing altijd op een eenduidige wijze wordt uitgevoerd. Al het uitgevoerde werk wordt in een (online) logboek vastgelegd. 

Wij zijn er van overtuigd dat wij u een breder pallet aan gecertificeerde oplossingen kunnen bieden. Bovendien zijn er in een aantal (vooral nieuwbouw) situaties een groot aantal kostenbesparende oplossingen beschikbaar.

Drs. ing. Hans Nijssen - Algemeen directeur

Meer nieuws

Gerco Brandpreventie B.V.

Vrouwenmantel 5
2871 NJ Schoonhoven
Postbus 11
2870 AA Schoonhoven

KVK: 29020504
IBAN: NL12 INGB 0996 068 554

Ontwerp en realisatie door